Warning: Creating default object from empty value in /var/www/andreasen-design.dk/public_html/wp-content/themes/waxom/framework/theme-panel/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
OM OS – Velkommen til

HVORFOR OS?

NÅR DU ER KLAR TIL AT TAGE HUL PÅ DRØMMEN …

Beslutningen om at forære dig selv et nyt køkken eller bad er forholdsvis let. Hos os gør vi vores yderste for, at også det videre forløb i din køkkendrøm bliver let og fornøjelig. Alt kan lade sig gøre her.

Derfor står vores køkkenkonsulenter klar til at svare på dine spørgsmål og byde ind med kreativ inspiration til selv de mest utraditionelle løsninger.

Hvad gør vi

KØKKENER EFTER JERES ØNSKER

Vi fremstiller køkken, bad og garderobe helt efter jeres ønsker.

OPMÅLING OG INDRETNING ER MED I PRISEN

Vi måler op til jeres nye køkken og designer det uden at lægge en øre til prisen. I kan afprøve alle jeres ideer sammen med vores køkkenkonsulenter og behøver ikke kigge på uret undervejs. Vi giver os god tid. Hos DESIGNA er vi først tilfredse, når I får det køkken, I drømmer om.

DANSK HÅNDVÆRK OG KVALITET

DESIGNA er landets eneste 100% danskejede køkkenproducent. Vi har mere end 20 års erfaring med produktion af møbler, så vi ved at håndværket, kvaliteten og den endelige finish, er af aller højeste betydning.

På samtlige af vores produkter foretages løbende meget grundige og omfattende kvalitets tests. Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden leverer et produkt i fineste kvalitet.

MILJØET

Alle de spånplader, vi bruger til skabe, skuffer og skydedøre, er lavet i Danmark af genbrugstræ. DESIGNA var desuden først med FSC-certificerede låger og tilbyder i dag både låger og bordplader med FSC-certificering. Det garanterer, at træet er fældet med omtanke for dyr, natur og mennesker.

Hvad dækker garantien – og hvor længe gælder den?

Alle vores produkter er naturligvis dækket af de almindelige reklamationsregler, men hos DESIGNA lægger vi stor vægt på kundernes tryghed – også efter køkkenet er taget i brug.

Så du får 25 års garanti på skuffer, skinner og hængsler – samt alle bevægelige dele. 10 år på skabe og låger, og 5 år på bordplader. Men vi tror ikke, du får brug for den…

Hos DESIGNA bestemmer du selv hvordan dit nye køkken skal leveres – samlet eller usamlet, leveret eller afhentet.

Butik Størrelser

  • Køge
  • Tåstrup

MEDARBEJDERE

Tag godt imod holdet, som altid vil gå længere for dig end du tror. Du er altid velkommen til at skrive en mail eller ringe på tlf. 53 53 92 98
Martin Andreasen

Martin Andreasen

Designa Køge

Indehaver/Indretningskons

Anna Knudstrup

Anna Knudstrup

Designa Køge

Backoffice medarbejder

Henrik Andreasen

Henrik Andreasen

Designa Køge

Indehaver/Indretningskons.

Tobias Strøm Hansen

Tobias Strøm Hansen

Designa Køge

Indretningskonsulent

Erik Andreasen

Erik Andreasen

Designa Tåstrup

Indehaver/Indretningskons.

Mikel Kvisgaard

Mikel Kvisgaard

Designa Tåstrup

Indretningskonsulent

Skriv, ring ellers find vej til vores butikker

Vi klar til at svare på dine spørgsmål og byde ind med kreativ inspiration til selv de mest utraditionelle løsninger.

0
Fødselsdage
0
Års erfaring
0
Kaffe kopper
0
års garanti på skuffer